Patel Taylor Architects, London, 2018

 

AMB Arkitekter, fra Oslo 2016

 

 

 

 

Anne Rask Vendelbjerg, 
Sekretariatsled-er, GFS Ørestad

“Intelligent, articulate and refreshing to have a female perspective on how masterplans and buildings work.”

“Mira and colleagues were friendly, informative and tailored the pace to suit us. I would definitely recommend them to others.”

"AMB arkitekter i Oslo benyttet Experience Ørestad ved tre anledninger høsten 2016. Vi ble hentet på hotellet av Mira Margaritha Cordsen som tok oss med på sykkeltur til Ørestad. Hun ledet oss trygt frem med stor innsikt om bygninger, arkitekter, planer og visjoner for området. Hun var tydelig, kunnskapsrik og la vekt på fakta som var av stor interesse for oss som arkitekter. Experience Ørestad og Mira får vår beste anbefaling"

"Som projektleder for Ørestad Kulturdage var Mira en kreativ og iderig igangsætter, som stablede spændende arrangementer på benene og skabte et flot program. Mira stod for både planlægning og afvikling og løste en lang række af forskellige opgaver, som sikrede nogle velgennemførte kulturdage.

Jeg har samarbejdet med Mira ved flere lejligheder og oplever hende som et positivt og engageret menneske, som er god til at samarbejde og til at få ting til at blive til noget. Mira er desuden en virkelig dygtig kommunikatør med et smukt og finurligt sprog, som bør læses af så mange som muligt".
 

Jade Chan, Student Affairs Officer, Hong Kong Baptist University

 “Mira is a friendly and professional guide. Walking through Ørestad among the spectacular architectures was a pleasant and inspiring experience. Thank you, Mira.”

Johan Fournaise, cand.mag. i       kulturformidling

 

 

 


Kirsten Nielsen,
Talent Pipeline management. Programme manager at Nordea Capital Markets

“Miras foredrag om Byen som Scene er et nytænkende syn på de byrum, som du troede du kendte. Hvem skal have adgang til byen, hvordan påvirkes vi af byens facader og hvad er den seneste viden om byudviklingens brug af kunst og kulturprojekter - det er bare nogle af de emner, som Mira løfter sløret for og kickstarter deltagernes refleksionener omkring. Anbefalelsesværdigt!” 

 

"Mira er ekstremt professionel i sin tilgang til en opgave. Hun holder sig opdateret, og sikrer at hun formidler den nyeste viden. Mira er en positiv og omgængelig person, som kommer godt ud af det med alle, bl.a. fordi hun er god til at lytte til sine kunder"